04Syyskuuta14

Bakar äppelpaj mitt i natten, för vill ju inte slänga de fem ledsna äpplena på bordet. En halv kasse som blivit dåliga räcker för idag. Doften av kanel och vanilj sprider sig i lägenheten. Om jag blundar kan jag låtsas att vårt hem inte är så värst stökigt ändå.
 
Världen är så trasig. Och han säger, att det är jobbigt. Det är jättejobbigt att inse sådana hemska saker som jag går igenom just nu. Att han vet många, som fastnat i missbruk för sådana insikter.
Att de gav upp allt, efter att ha provat rädda världen, bara lite.
Han säger, efter att jag har sparkat i väggen och skrikit med tårar längs hela ansiktet, han säger att det finns mycket fint i världen också. Att annars vore vi inte här.
Jag tänker inte drunkna. Jag låter inte mig själv till det. Om jag vill ha fina saker i mitt liv, så behöver jag också skapa dem.
Och att gråta såhär mycket, flera gånger i veckan, det känns inte bra.
Jag vill må bra och göra fina saker.
 
Som att baka en äppelpaj mitt i natten. Tänka på barnen som vågade klättra upp för klätterväggen idag. Tänka på nyckelpigan som promenerade på asfalten. Tänka på hur solen värmde ryggen. Höra han andas när han sover i hängmattan brevid.
 
Recept

Kommentarer
Postat av: Helena

Stor kram till fina fina du <3 Hoppas äpplepajen blev god!

Svar: Tack finafina Helena <3 Den blev helt okej! Skulle haft mer äpplen i, blev kanske lite för torr. Stor kram till dig med!
Ida

2014-09-04 @ 23:22:15
URL: http://ww.blygamyran.wordpress.com
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Svar: Tusen tack :D Jag hade också länge drömt om att åka till Island och jag är så glad att det blev av nu i somras. Och det var extra kul att åka med en kompis som också är fotointresserad :D Åk dit om du har möjlighet, kan verkligen rekommendera det! :)

Svar: Svar på svar: Åh, fint! Det förstår jag :D Det ska jag absolut göra nån gång!
Ida

2014-09-06 @ 19:16:48
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så gott med äppelpaj!

Svar: Jadå :)
Ida

2014-09-10 @ 17:15:12
URL: http://spontan.blogg.se

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0