20Kesäkuuta12

Moi! Var lite väl längesen jag skrev och sådant, kanske, kanske inte. För om ni av någon ofattbar anledning har missat det, så är det juni nu och det lika med sommar! Tänkte visa lite bilder på varför jag inte lagt tid på att blogga.

Första veckan i juni var jag i Salo och jobbade. Fick även vara med på två trummlektioner, inte pjåkigt. En annan höjdare var kvällsmarknaden och jag fyndade en del sjalar och även lite annat som jag ska pyssla med.

 

På fredagen åkte jag till min farmor i Karis och stannade där över natten. Glodde mest igenom gamla böcker och såg självklart lite på svensk tv.

 

 

Sen var jag tillbaka i Esbo och spenderade dagarna med jobb och kvällarna med vänner. Blev förstås packning och sådant också.

 

 

Och under den här helgen var jag i Sverige för finaste syster tog studenten! (Du är också finast Sara, ingen fara! ;))

 

 

 

Sen åkte man tillbaka hit och nu är det bara runt 28 dagar kvar i fina landet.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Finska loppisar och marknader. Oh oh!!! Där jag kommer från finns det en massa fina och billiga loppisar. Längtar tills jag kan åka dit nästa gång. Nu sedan jag skaffade karl så blir det inte lika mycket Finland för mig som det var förr =)

Svar: Javisst, de är de bästa! Här i Sverige är det aldrig samma sak tycker jag. Så längtar redan till Helsingfors i oktober :D Oj vad kul! Har du några tips på några bra loppisar? :) Det kan jag förstå, men så är det ibland :)
Ida

2012-08-23 @ 20:31:51
URL: http://passionforpoison.blogg.se

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0