27Toukokuuta11 - FIN DAG

Hej!
Superfin dag trots lite tråkväder. Hade först min sista svenska C lektion (och sista riktiga lektion överhuvudtaget i gymnasiet, yeyy!). Denna gång fick vi lyssna och framföra tal. Stina höll ett avskedstal (heter det så?) och det var så fint och sorgligt att vi alla grät. Tänk att vi snart splittras. Å huvva, vågar inte riktigt tänka på det nu. Mitt tal var däremot lite mer pepp, så det var ju bra ;) hah. För nog är det sorgligt att vara utan de finaste klasskamraterna nånsin, men, vi lär ju ses lite, nån gång! Så, livet går vidare (hemska tanke..)

Därefter for vi till Höglandssjön och hade Utmaningen, vilket innebär att våra lärare och vi musik och dansesteter tävlar mot varandra och sedan ser vi vilken klass som varit snabbast. Resultatet vet vi inte ännu, men chansar på att lärarna faktiskt kan ta hem det i år!
Imorgon ska jag till Stockholm med mina fina dansklasskamrater och vår mentor! Så, är inte hemma förrän på måndag, sent lär det bli.
Men, nu ikväll blir det mys med finisarna (om det inte blir inställt igen) och sedan blir det nog Skitarg på Sliperiet!

Så, puss!
Ta hand om er!
//Ida

Eko

Eko.
Jag kastar mina ord. Gång på gång på gång.
Du hör inte.
Samma visa, igen. igen. igen.
Och sen inser jag
att jag bara är jag och att du inte finns.
Eko ut i det ensamma.

Det här med kokosnötter..

Är ingen klurig fråga egentligen. Man behöver ingen såg för att få upp en kokosnöt! Ta "baksidan" på en kniv, alltså delen man inte brukar skära med och slå hårt runt så går det finfint att få upp den! Förstår ni inte vad jag menar kan ni titta här.Fann även ett annat tips på en annan blogg. Man kan riva kokosen och sedan rosta den i ugnen ifall man vill. Detta gjorde vi och det blev bra! Så nu har man lite kokos till bakning och sådant.
Ha det fint!
//Ida

23Toukokuuta11

Tjo! Nu har jag precis blivit klar med min religionsanalys i Religion B och i och med detta kan jag också berätta att jag nu bara har två skoluppgifter i gymnasiet kvar att göra! Känns grymt bra! :D Det är alltså idrottsfördjupningen och Svenska C talet som gäller. I för sig är vår lilla genusdansuppvisning inför klassen kvar också, men det är ju bara redovisningen kvar så ;P Efter fredagen är jag alltså fri från allt vad betyg heter och så är det bara studenten kvar. Känns konstigt, jag tror inte jag riktigt fattat det ännu.

Vi hörs framöver!
//Ida

19Toukokuuta11

Mysigt och lite jobbigt regnväder ute nu. Kroppen jävlas lite, har ont i huvudet och i ögat. Men, tal ska det minsann bli idag! Nu får det gå som det går, helt enkelt.

Igår lämnade jag in balklänningen. Den blir färdig två dagar innan balen! haha. Lite läskigt ja, men far det åt fanders så finns det ju alltid sätt att lösa det på, inget att nojja sig över. Bilen är ju fixad, limousine har vi "lyxat" till oss.

Näj ni, nu ska jag fara!

Ha det fint!
//Ida

10


18Toukokuuta11

Tjo!
Idag är det konditionstest på idrotten som gäller. Jag har aldrig gillat att springa, men idag blir nog sista gången jag gör något sådant här, så det är bara att bita tag i det. Imorgon har jag svenskatal, betygssnack och två timmars balett inför föreställningen. Det börjar dra ihop sig till studenten och min balklänning är ännu för liten. Men, jag ska till sömmerskan idag och fråga ifall det är möjligt att fixa den. Annars så, får jag väl finna en ny. Är inte så petig längre, vill bara ta studenten och gå på balen och sen fara till Finland. Ja!
Nu ska jag göra något vettigt innan jag går till Skyttis!
Kram på er!
//Ida

09


15Toukokuuta11

Har börjat räkna ner dagarna tills betygen är satta. Känns skönt! Att få lämna dem. Precis som de är, bara man gör det bästa man kan, så blir det tillräckligt. Det blir väldigt mycket den här veckan som kommer. Men det är bara några dagar, sedan är det över. Allting kommer bli bra! Helt enkelt :)

Ikväll får jag en extra timme att öva på baletten inför föreställningen nästa vecka. Det behövs, i mitt huvud har det inte fastnat. Inte får jag backa nu, bara för att något vill jävlas så får man inte ge upp. Jag är glad över att få ha sådana fina människor vid min sida som vill hjälpa och stötta, det uppskattar jag verkligen.
Nu ska jag gå och skriva i ordning mitt röriga tal.


Många kramar! //Ida

13Toukokuuta11

Hej!
Tydligen är det fredagen den trettonde idag. Har inte haft någon särskild otur idag, men vädret är väl inte det finaste.
Jag fyndade t.o.m. på Second Hand och lovar att visa er det någon dag, men inte idag. Det har hänt mycket de senaste dagarna och skola, familj och dansträningar står högst på listan just nu. Mycket att göra! Ikväll är det en extraträning också. Blir nog bara roligt, skönt att få röra på sig.

Vi hörs!

08


Densägdetjagsäg


07


09Toukokuuta11

Hej!
Solen skiner idag! Helgen har varit fin! Varit med pojkvännen min mest, men i lördags blev det grillning med klassisar och lite annat folk. Trevligt! Inget plugg blev det däremot. Skärpning blir det denna vecka ja.
Det händer en hel del nu när studenten är nära.

Så, vi hörs senare!

//Ida

De små katterna då?

 

10 kr, Second Hand i Örnsköldsvik

Bara att räkna ner då.


Sjung om studentens..Jo, det vet jag. Vilken tror ni att jag valde?

Första klänningen fann jag nyligen av en slump och den andra likaså fast förra året. Den tredje fick jag för några år sedan.

03Toukokuuta11 - Lite att göra

Hej ni fina!
Med lite att göra menar jag alltså att jag har en hel del att göra. Men har i alla fall inhandlat och betalat allt viktigt som räkningar, balbiljett, skor till studenten, kläder till föreställningen och en del annat. Så nu är pengarna nästintill slut. Usch, men ibland får man leva med sådant. Det kommer bättre tider, haha :) Tänker börja sälja bort en del kläder och andra småsaker på Tradera. Ska ändå inte ta med mig garderoben till Finland och det finns en hel del kläder som jag inte använder heller.

Nu är det inte många veckor kvar till studenten. Det känns läskigt men annars rätt lugnt. Bara en del skola att göra, men inte så mycket alls egentligen. Den 28:e är betygen satta och efter det kan vi njuta av de få veckor som är kvar! Blir hur härligt som helst tror jag :)

Kram på er!
//Ida

RSS 2.0