Vad jag gjort inomhus..

och sådär.
 • Har rensat igenom hela min garderob. Tre Ikeakassar bort, ut till världen helt enkelt. En del ska säljas, så håll utkik, kanske du vill ha min oanvända gröna klänning för en liten peng? 

 • Det har varit en hel del sol den här veckan, det tackar vi för. 

 • Idag for jag å baby till Subway, delade en macka. Vi åkte sedan till Nyänget, det blåste som bara den och tillsist blev det Max. Haha, fasiken vad mätt man var sen. 

 • Och jag har börjat läsa Sommarboken nu. Mys. 

 • Det känns lite underligt att se människor man har haft i sitt liv men som inte längre finns där.. 

 • .. och då menar jag inte klasskamraterna, för jag har nog ännu inte riktigt insett att vi har tagit studenten.

 • I helgen är pojken min borta på äventyr och jag tänker verkligen lägga ner tid på saker som ska göras. 


Håll till godo alltså!
Njut av solen nu ni fina! :)
//Ida

12


Med blommor i mitt hår.

En del slarvgöra ja, men man ska väl få leka lite och inte alltid vara så petig?11


Saker som.. är nu.

 • Jag drömde om dig. Jag drömde om svek. Jag vaknade och det var ju tur. 

 • Det borde vara så att vi har tagit studenten, men det enda som känns underligt är att veta att Sara är i England. 

 • Jag har ett starkt sug efter att få vara kreativ, vilket har resulterat i en krans och några halvfula bilder. En fin kombination. 

 • Jag har inget jobb och jag är så nöjd med det så, men.. 

 • .. jag borde ju då gå till körskolan och börja med körkortet istället då! 

 • Idag är det fem månader sedan jag träffade min finfina pojke på ett café här i staden. 

 • Jag lyssnar på Ane Brun just nu. Hon är fin. 

 • Skriva vore fantastiskt roligt. Jag måste vill sova mindre när jag blivit frisk och göra saker jag vill, som att..

 • .. läsa Tove Janssons bok Sommarboken. Tack Hazar. 

 • Jag längtar redan lite tillbaka till Finland. Augusti.. 

 • .. får ta mina tårar och mina avsked för just nu fattar jag inte något av det. 


  Många kramar! 
  //Ida

Snart så

Min finafina pappa och hans snälla tjej gav mig en extern hårddisk och en "kylare" till datorn, TUSEN TACK FÖR DET! <3 och då slipper jag rensa bilderna för att få plats allt det nya på datorn! Suveränt :) Så snart mina vänner, får ni lite att läsa och se.

Förkylningen sitter i trots sömn och så vidare. Så, blir ingen träning idag heller, får se hur det blir imorgon och resten av veckan. Hade tänkt fara hem till mamma och storstäda mitt rum idag, men tror det får bli en annan dag. Har ju hela sommaren på mig, farlig tanke, då kommer jag bara skjuta det framför mig! Haha

Igår köpte pojken min Urkultbiljetterna, så... jag längtar.

Nej ni, nu ska jag pyssla i ordning lite småsaker!
Ha det så fint!
//Ida

Det här med att gå emot förkylningar

Nej hörreni! Nu är jag ju här och ska ha roligt så mycket som möjligt. Får sova när jag kommer hem.. och skriva såklart. Idéer bara tar plats i mitt huvud, historierna måste ju få bli skrivna också.

För övrigt så har jag det väldigt fint här, men ja, förkylningen tar på en ännu. Nåja, det är sådant som händer!

Sedan får jag sova!

Hörs när jag är hemma igen!
Hare fint!
//Ida

Att vara borta, men hemma

Idag flög jag för första gången sedan jag var bebis (det var läskigt.. rätt så i alla fall) och det resulterar i att jag är i Finland nu! Känns fint att få äta ruisleipä, dricka varm svartvinbärssaft, veta att det finns en bastu i huset och att få lyssna på finska. Au-pairfamiljen är jättefin och de alla är så trevliga så! Huset är stort och en del av inredningen faller in på min Himlen runt hörnet-smak! Hur som helst så är hela huset fint :) Är dock galet trött nu, så ska nog faktiskt gå och lägga mig snart :)

En lång men fin dag! 

Ta hand om er! 
//Ida 


Så vare slut å imorrn åk jag!

Nu är allt med studentfirande över! Hade balen igår kväll, jättefint alltihop. Skriver mer senare eftersom jag drar till Finland imorgon! Kommer hem på torsdag :)
Sköt om er!
Systern min som tagit bilden

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! <3

Fasiken vad sjukt hörrni! Nu är det klart! Vad tusan hände? Fattar inte särskilt mycket, men det jag förstår är att jag har världens bästa klass och fina nära och kära! Tusen tack till er!
Hinner inte skriva mycket mer här för tillfället, eller ja, har bättre saker för mig helt enkelt! :D

09Kesäkuuta11 - Imorrn. oj.

Imorgon tar jag studenten! Galet! Just nu håller jag på att tokstäda mitt rum och funderar över hur jag ska lösa mitt svullna öga, men det ska nog ordna sig, bara det inte blir värre. Huskurer som gurka, tepåsar och kylskåpskallt vatten blir det sen.
Bilder och sånt kommer senare ja!
Puss och njut av värmen nu!
//Ida

06.. nej igår: 05Kesäkuuta11

Det var lite blåsigt på stranden idag (igår). Var dit med mamma, syster, hunden och pojken min. Fint var det väl ändå. På bilden gömmer vi oss bakom ett paraply, roligt ja.

Earlier today I went to the beach with my mum, our dog, my sister and her bf! It was quite windy but nice anyway :D Hahah in the picture it&#8217;s my sister and her bf behind the umbrella (in case you guys don&#8217;t want that picture to be on here just tell me and I&#8217;ll delete it haha)I hope all of you are doing great! (: N900, 5th June 2011.


04Kesäkuuta11 - sommar, klant å fjädrar

Hej!
Jag har börjat bli lite dålig på det här med att blogga. Men det kommer bättre tider! Eller ja sämre, på sommaren vill man ju vara ute och allt det där. Men, jag ska berätta för er om saker. Om fina saker. Jag kan ta lite nu.

I onsdags började overkligheten. Vi hade mösspåtagning och det.. var galet. Jag skrek fast jag inte ens hade min egen röst kvar och var med de härligaste människorna jag vet. På kvällen hade vi trevligt hos Emelie, det blev dans, skratt och sådant. For inte till Olles då jag behövde sova och bli kryare, frisk till studenten ska man ju vara.

Torsdagen sov vi i stort sett bort.. Men igår! Vilken mysig kväll! Jag och pojken min tog oss till Gullvik.. och idiot som jag är, så råkade jag radera alla bilderna idag, hatar verkligen meningen: Radera permanent. Verkligen bajs att det finns. Aja, sånt är livet. Man behöver inte fånga allt på bild. Men det var verkligen jättehärligt väder, kände doften av sand och fann slipade glasbitar och fina stenar. Därefter åkte vi till stan igen för att spela kubb med två av hans vänner. Underligt nog så vann vi, detta firades med en lyxshake på Max och en tur till Varvsberget. Sedan så sov vi gott.

Idag var vi till Örnexpo (70 kr i inträde? what?) fick en fjäder"berlock" av Sven, superfin! Är helt tokig i fjädrar nu, haha. Sen så har vi bara tagit det lugnt. Grabbarna har dragit till krogen nu, så nu sitter jag här och njuter i min ensamhet, eller vad man ska kalla det för.

En vecka så är jag i Finland.. vad hände? Jag blir nästan rädd. Tokigt!

Nej ni, ska försöka göra något nu!

Ta hand om er!
//Ida

01Kesäkuuta11

Hej!
Har haft fina dagar i Stockholm, återkommer om det nån gång. Kanske. Vi ser väl!
Idag är det mösspåtagning, sista danslektionen (som jag förmodligen inte kan vara med på, förbannade förkylning :() och sen blir det lite fest innan Olles ikväll.. Som jag nog inte heller kommer fara på. Behöver sova för att bli frisk. Vill ju kunna skrika å ropa på studentdagen i alla fall. Nu låter jag som Fran från the Nanny tycker Sven, fast ja, jag vet inte. Riktigt så illa är det inte.
Har fixat min väntade earcuff nu! Fjäder å allt. Nu är det bara fjädrar till håret som gäller. Glad tjej!
Nä ni, mer te tror jag vore nice! och så frukost såklart :)
Och så kom dagen när vi ska ropa å tjoa: två år kvar, två år kvar, två år kvar.

Mycket lycka!
//Ida

RSS 2.0