28Helmikuuta11 - Varma.. fakta.

Hej!
Åter till verkligheten, det vill säga skolan och inte timmar av tv-tittande i en mysig famn. Har varit rätt pigg idag faktiskt, men sista lektionen var fylld med en massa nya ord och det blev en fin gröt av inte tillräckligt mycket koncentration. Ja. Men, nu har jag hällt i mig ett mellanmål och kan nu berätta följande saker för er:

1. Jag har testat en för mig ny smak på näringsdryckerna: Tropiska frukter. Blev först lite rädd, men sen kändes det helt okej.
2. Det är den sista februari idag.
3. Jag biter på sugrör. Varje gång.
4. Det är varmt ute
5. Syrran misslyckades med att smälta osten och göra ostdipp. Den förblev ju inte "flytande"
6. Jag ska nu förbereda ett tal, en uppgift i kursen engelska C. Känns som lite jobbigt ja. Har väl inte ens redovisat något på engelskan sedan ettan eller nåt. Kul. Kul.
7. Jag ser kanske lite trött, äcklig och förjävlig ut. Men så gåre när man inte orkar tänka på det och föredrar att vara osminkad.
8. Min pojkvän är jättefin.
9. Okej nu. Nu ska jag göra engelskan!


 

Kram på er! //Ida


Såhär är det, just nu.

Jag har inte bloggat på tre dagar, tydligen. Intressant det där, det går verkligen dagar ibland innan jag rör bloggen och ibland blir det fem inlägg på en dag. Och ja, jag publicerar vissa inlägg senare, för er skull och för min. För inte är det kul att inse att hm, nu står det ju väldigt tomt på bloggen ja. Men, som vanligt, så avskyr jag när folk ber om ursäkt för att de inte bloggat på ett tag. Jag tycker bara att det är bra, för det mesta i alla fall, att man har annat för sig än att sitta framför skärmen. Men, visst är det fint att skriva av sig också, på många sätt, så nejnej inget hat mot bloggande och inte heller mot dem som ber om ursäkt för att de inte skrivit på länge. Grejjen är bara den att jag vill inte höra något förlåt för det, är bara glad att de på sätt och vis kommer tillbaka och inte gör som en del, bara försvinner. Och så står bloggarna där, med datum som räknas allt mer och mer till historien och man börjar fundera lite, vad hände egentligen?
Och ja, jag ska sluta lova er att blogga om saker, det funkar ju tydligen inte så bra. Men min födelsedag som ägde rum den 11 februari var väldigt fin på många sätt, nu vet ni. Är ni nyfikna får ni fråga.
De senaste dagarna har jag gjort en del. Veckorna bara flyger iväg och jag blir nästan lite rädd för det, nåja. I både onsdags och i torsdags hade jag fina balettlektioner. Trots att under onsdagens så mosade jag min tumme lite smått. Men skolsyster säger att det nog inte är någon fara så länge den inte blir värre. Ja, fina lektioner och man känner att man utvecklas hela tiden. Vill inte sluta med det här, vill inte sluta dansa nu när det äntligen börjar sätta sig in i kroppen och bli en större del av en. Jag ska se till att ordna det på något sätt när jag väl flyttar. Om jag flyttar.
Ja, efter torsdagens lektion så duschade jag på fem minuter och gick ner till Thuleteatern för att få lyssna på mina fina klasskamrater. Jag blev lite sorgsen i hjärtat när jag tänkte på att det var en av deras sista konserter tillsammans. Jazz blev det denna gång och de var så grymt snygga! Sista låten blev Don't stop the music, från sceniska. Det var bara runt en månad sen, men det känns som flera år, eller som igår. Mitt lilla hjärta grät en skvätt men var samtidigt lyckligt över att ha fått ha ett sådant fint projekt med dessa fina människor. 

Nåja. Fredagskvällen spenderades hos våra fina vänner Hazar och Leila, som vi träffar alldeles för sällan. Fina Hazar hade nyligen fyllt år och vi firade henne. Fina människor fanns det där med! Och det var nog ett tag sen jag skrattade så högt och mycket som jag gjorde då. Tack till er! 

Idag har jag gått till stan med pojken min. Jag köpte ännu en bok på bokrean, om drömmar och drömtydning. Något som satt sig lite i mitt huvud senaste månaden. Intressant men samtidigt läskigt tycker jag. Sedan så är jag lite rädd för att boken ska förstöra lite av det spännande med drömmar, då den innehåller en hel del forskning. Men äh, det kan det vara värt. Man lär sig ju lite mer om det istället, vilket är nyttigt.
Jag har lite svårt för det här med att vara intresserad av vetenskapliga ting, haha. Jag är så inne i att bara leva att det här med vad som händer när vi dör, hur rymden är och så vidare inte når mig. Jag vill inte riktigt heller att det ska nå mig. Sådana tankar känns alltför avlägsna, men samtidigt är de så fruktansvärt intressanta och spännande att man inte kan låta bli att titta litegrann på dem.
Vi såg förresten en film: Mr.Nobody. Den väckte många sådana tankar. Tycker för övrigt om den jättemycket eftersom den väver samman så många vägar av livet som man kan ta. Men även för att den är vacker och sorglig, på ett vis. Sedan så är Jared Leto i huvudrollen och han kan man ju inte ogilla, åtminstonde jag kan inte det.
Vet ni en annan sak, jag är snart klar med dansanalysen. Känns fantastiskt bra!
Så, nu ska jag gå och lägga mig.
Kram på er!
//Ida
"Alla vägar är rätt väg"

Några förälskelser

- Röster. Jag blir kär i vackra röster. Lykke Li får stå i rampljuset idag.
- Lantstilen. Kan inte få nog av det där historiska och fantastiskt mysiga. Himlen runt hörnet är min favoritaffär här hemma i Ö-vik och jag tror varje stad har sin egen fast under andra namn. I Sundsvall har jag funnit någon och så även i Skellefteå, så de finns nog lite överallt. Älskar det.
- Klänningar. Man kan aldrig få för många.
- Vackra bloggar med vackra texter och vackra bilder, ni förstår nog poängen.
- Secondhand och loppisar, alltid lika roligt.
- Finland. Behöver jag säga mer?
- Tuomas Holopainen. Han bara är.
- Tatueringar på fingrarnas sidor, åh, jag blir så kär. Det är fint.
- The enchanted doll - De är så vackra, de är så detaljrika, de är så välgjorda, de är sagor. Efter att jag fann dem för någon dag sedan så hade jag svårt för att kunna tycka om något annat i några timmar. De fängslar, åhåhå.

Kär i ting, kär i det som passerar, kär i livet.

05 - en sen allahjärtansdaghälsning


23Helmikuuta11 - Hångel med anonym?

Godmorgon!
Hade en halvjobbig natt. Vaknade av en mardröm och magont. Pågrund av drömmen fick jag för mig att jag skulle springa därifrån, ville inte vara kvar. Men, sen så insåg att det bara var en dröm, vilket kändes skönt. Däremot gnagde magen ändå. Vad tusan är det nu då? Förmodligen har det något med laktos, järntabletter eller näringsdrycker att göra. Men, som tur är, så har det gått över nu. Skönt.

Fin kommentar jag fick igår på mitt Jag vill! inlägg:Självklart känner jag mig smickrad ;) haha XD Svaret på din fråga leder till två nya frågor, vem är du och varför just hångla? På min lista ville jag bara pussas! ;)

Ja juste, på min lista har två rutor fått kryssats i. Däribland pussaspunkten, så, ledsen anonym, en annan gång kanske, haha, om det nu inte var du förstås, haha.

Näj ni. Frukosten kallar!

Kram på er!
//Ida


Jag vill!

Nu tänkte jag komma med en lista på saker jag vill göra för stunden. Men, jag tänker göra något mer med den här än att bara låta den försvinna in i bloggarkivet. Den ska få bli en checklista för min egen skull. Blir fint det! Gör likadant ni, ingenting hindrar er från att göra det ni vill!

Jag vill:
- Rita.
- Bli klar med skolarbeten efter skolarbeten. Hm, vi kan dra en gräns vid projektarbetet
- Fota de snötäckta träden. Det är fint.
- Resa.
- Stå på den finska marken och känna mig hemma.
- Öppna MissMix kuvertet, vilket jag inte får göra förrän jag är klar med mina läxor, snacka om att jag är bra på att motivera mig själv ibland. Därmot glömmer jag oftast de där sakerna när jag väl "förtjänat" dem. Min tjeckiska chokladkanin stod kvar lääänge. Syrran fick den idag.
- Sjunga
- Lära mig spela något på flöjt, gitarr eller piano
- Leka ihop smink, kläder och miljö och sedan fota!
- Pussas
- Dansa
- Skriva
- Äta Ben&Jerrys
- Ge några av de närmaste något fint


Så, nu har jag den här. Vad fint!

22Helmikuuta11 - lite ilska och det vackraste.

Det här med att hålla sig ovanför ytan är viktigt. Det flyter på för det mesta för mig. Jag kan ju faktiskt simma.
Men det är fortfarande lite svårt att förstå, var tusan finner människor inspirationen till att orka med livet?
Well, man kan inte lyckas varje dag.

På något sätt är jag ändå glad, jag får ju spendera tid med en väldigt fin person. Har aldrig känt igen mig själv så mycket i någon förut. Har aldrig känt att det är så lätt att prata med någon. Har aldrig förut känt att jag får vara jag fullt ut. Jag är kär.
Vill inte berätta alltför mycket då vissa som läser förmodligen tycker jag beter mig idiotiskt åt. Men, jag tänker ge det tid. Det kan krascha, det kan hålla. Jag hoppas det håller, för såhär hel har jag aldrig känt mig.

Och, världen är alldeles för liten och din käft alldeles för stor. Däremot är det jag som ska hålla tyst. Well, jag kan leva med det. Bara jag får ha honom kvar.

Kram på er!
//Ida

04


Myste!

Köpte ett roste till mamma i julklapp. Märket YogiTea, vilket innebär.. myste! Kan hända att jag är alltför förälskad i de små ordspråken som man finner på varje tepåses lilla lapp. Amanda nämnde också att det finns en Yogagrejj på varje paket, något jag själv inte tänkt på, men ja, mysigt det med! haha

Gott är det också!Jag ska plugga.. jag lovar.

Men, tills nu har jag haft en lugn morgon. Frukosten kändes lite jobbig, men det gick bra, fick i mig allt. Och det är väl det som är det jobbiga, att få i sig det. Att samtidigt veta att det är detta som får en att orka, orka leva. Då blir det lättare. Jag vill och jag kan.
Tog en dusch och nu sitter jag här igen och har läst vackra Niotillfems blogg.

Men, nu ska jag plugga. Jag ska skriva om dans, försöka skriva om dans och sedan ägna tid åt en dansanalys. Jag älskar mitt val av gymnasieprogram, känner mig så hemma i det jag får göra och de människor jag umgås med på dagarna är bland de mest inspirerande jag vet.


Att börja klockan ett är inte så dumt det heller.

Kram på er ni fina!


Glömde Sne..

Japp, glömde Sne Höftdocka hemma hos pojken. Men, nu får den drömma om New York..

 


Och vänta tills jag kommer tillbaka, det vill säga imorgon.


Fler småprylar

Har glömt att blogga om de andra småprylarna jag fann på Second Hand för några veckor sedan.

En kassapparat, 15 kr.

 

En trehjuling, 10 kr

 

En vattenkanna, 10 krOch här ser ni hur stora de är jämfört med en femkrona!

Tycker sådana där smågrejjer är hur mysiga som helst. Vet dock inte vad jag ska hitta på med dem. Pennvässarna är ju pennvässare, men resten då? Kan nog tänka mig att vattenkannan och cykeln kan användas till halsband. Kassapparaten är bara fin, helt enkelt. Vad tycker ni?

Kram på er!
//Ida

Poesi för fiskar - kuken brinner

 

Haha, de gör sådana halvudda och fulsnygga klipp.. ja, har inget mer att säga


20Helmikuuta11

Hej fina ni!
Har haft ännu en mysig helg med fina pojken. Har själv sovit en hel del på dagarna, haha, fattar inte att jag varit så trött. Men ja, så kan det gå! Pluggade färdigt allt som är tills imorgon redan i fredags. Duktiga jag! Man blir ganska taggad på livet när man gjort bort sina uppgifter. Nöjd tjej.

Hälsade på hos pappa också, firade honom i efterskott och pratade på. Fint!

Förresten, ibland är världen ganska fin.

 

Kram på er! //Ida


18Helmikuuta11 - Chirre å troca

Idag har jag:
- haft en tredje sovmorgon, i rad.
- ätit en supergod kinagryta (courn <3) med för stark vitlökssås till.
- försökt minnas ackord.
- gjort en skoluppgift, ambitiöst av mig.
- klämt en gigantisk finne. Den fanns ju mitt på min näsa. Irriterande.
- gjort några flätor i mitt hår.
- ätit chips och druckit Trocadero.
- sett filmen Faster
Det var allt. Nu vill jag leka lite med min fantasi, alltså skriva något annat än om mig själv. Hajdo!

Aha, en mugg för 1575 kr!

Glor runt på Tradera, ett som jag nämnt tidigare ganska bra sätt att fördriva tiden på.
Söker som vanligt på Mumin och finner nu efter en stunds tittande en muminmugg från åren 1990-1993 för 1575 kr.
Jädrar, sådana där har vi hemma och dricker kaffe ur liksom, haha.

Har själv tappat någon av muggarna i golvet vilket ledde till att den tappade örat. Inte kul. Så, jag bad mamma lägga undan den äldsta, för säkerhetsskull.

Well, vill ni lägga ett bud (haha ;)) så finner ni länken här

Näj ni, frukost ska jag hinna få i mig!

Kram på er!
//Ida

Inte så svårt att göra!


En gammal förälskelse

Men jaaa, Nightwish! <3 Kolla häääär!
Ja, jag längtar. 

NeljäxViisi

4 TV-program jag ser: vill se! (A)
Charmed (gominnen!)
Gossip Girl
Tru calling
Desperate Housewives

4 saker jag gjort idag:
Ätit tårta
Dansat balett
Pussats
Frusit

4 saker som jag längtar efter:
Sommarsommarsommar
Finland
Dansdansdans
Urkult

4 saker på önskelistan:
Sommarjobb
Jenkki Caramel (snälla kom tillbaka!)
En fin vår
En lika fin anteckningsbok som liknar Maggis dagbok. Åh så fina de är!

4 saker jag avskyr:
Sjukdomar
Lögner
Idioter
Messmör

4 personer jag utmanar:
Ida
Sara
Stina
Emma

03


16Helmikuuta11 - Huomenta!

.. Godmorgon alltså!
Tiden går fort och det är redan onsdag, lite smågalet. Har ju sovmorgon också! Vilket betyder en lugn morgon och att jag ska ta mig igenom lite plugg också.

Det här med att testa olika saker till gröten är lite kul :P Frukt kan ju inte bli fel, och det blev det inte heller.


 

Näj ni, nu blire att fortsätta lyssna på fina Band of Horses och plugga!

Puss på er!

And no, I don't write about these sad things which is hunting inside of me.

Dumma mage..

Har haft ont i magen i stort sett hela dagen. Det gick över under lunchen och svenskalektionen. Men sen så, aouch.
Nä, kanske man ska glo igenom religionen en sväng.

Puss ni fina!

14Helmikuuta11 - Underligt.

Jag lade pepparkakor och mörk choklad i min gröt. Nejdå, inte alls några konstigheter. Man måste ju våga prova på nya saker! haha. Var faktiskt gott med pepparkakorna, chokladen var väl en annan sak. Hade man rivit den kanske det hade varit lite bättre.

Idag ska jag fira allahjärtanssdag med finaste. Mamma och systrar har redan fått sina kort. Pappas och pojkens kvar då. Älskar att göra kort osv, det är kul att få vara lite kreativ!

Nä hörreni, ska ta mig tidigare till skolan idag, känner för det. Hörde att det är runt 30- också, så vill nog inte gå ner till Gnistan för att ta Kroksta.. Bekvämare att ta bussen som är strax utanför!

Kram på er!

02 - Fredagsmys?


Å så blev man 19.

Jag fyller år idag! Berättar om dagen.. nån annan dag! Haha. Lackar naglarna just nu och de fyra lagren vill nog inte samarbeta med mitt bloggande just nu.

Kan ju säga att jag har världens finaste människor runt omkring mig i alla fall!

Kramaaar!
//Ida

Jag skulle dö för dig - Steget

Spotify: Steget – Jag Skulle Dö För Dig

Så rädd att du ska göra misstag
Så att jag ser svart och vitt
Jag vill vara din kärlek
Allt mitt är ditt

Så rädd att jag ska glömma bort dig
Du är så långt bort just nu
Vill ha kvar känslan inuti mig
Allt som är kärlek ger du

För dig finns jag
Finns du för mig?
Finns jag för dig?
För mig finns du

Så rädd att jag ska göra misstag
Som förändrar allting
Tänk om jag blir någon annan
Som inte känner någonting

Så rädd att du ska glömma bort mig
Hur du känner för mig
Du är mitt livs stora kärlek
Jag skulle dö för dig

För dig finns jag
Finns du för mig?
Finns jag för dig?
För mig finns du

För dig finns jag
Finns du för mig?
Finns jag för dig?
För mig finns du

Tretimmarshål. Yeyy!! Eller?

Hej!
Jag tänkte säga att jag har hål till klockan två och funderar på att dö. Men det kändes ju onödigt. Har ju nämligen låtit Maggis få känna på hur det är att göra en stagedive, nästan dött i kön och faktiskt tillslut fått i mig en massa tacos. Hur värt är inte det?

Sen så har dagen flytit (,flutit, what?) på mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Rätt skönt sådär.
Ikväll ska jag ha balett och sedan baka en del inför morgondagen! 

Sen tyckte kultaseni att jag skulle sova hos honom, undrar vad han har hittat på då?

Nä, blir nog spännande att få fylla sitt sista tonår, så att säga.

Nu ska jag vara ambitiös, duktig och.. bra, och faktiskt göra bort den lilla lilla engelskauppgiften, samt läsa Decamerone.

Hugs! //Ida

And even if history is lovely, you can't live in it, let go.

01


10Helmikuuta11

Drömde om Anttila inatt igen! Men jag fick inte hångla med honom denna gång. Tydligen skulle jag åka till Piteå för att få se honom live, men tjejen som hade lovat mig skjuts totalt struntade i mig och tog skotern dit istället, haha.
Käkar frukost just nu och ser inte riktigt framemot dagen.. Men, man får göra det bästa utav det. Imorgon fyller jag ju år, så har väl inget att klaga över. Ska få träffa mina vänner, hjälp vad jag har saknat dem.

Nä hörreni, har inte så mycket annat att säga faktiskt.

Kram på er! //Ida

00


Pannkaksfrukost!

Jag har stunder då jag blir fruktansvärt sugen på pannkaka. Det kan gå flera dagar innan jag faktiskt får för mig att göra dem. Denna morgon blev det av! Blev både vanliga och med banan, som jag även gjort med Linus för några veckor sedan. En ny favorit, helt klart!
Receptet läste jag på äggförpackningen, faktiskt. Suveränt, när man är för lat för att leta fram någon bok eller söla på datorn.


Två udda pennvässare

Var på Second hand i fredags och köpte lite småsaker. När jag väl kom hem upptäckte syrran att två av dessa visade sig vara pennvässare, lite kul! Fick dem för tio kr styck, så det var inte illa alls!

 

Puss på er!
//IdaIbland får jag för mig underliga saker

Detta är en av dem. Börjar nu med en ny kategori tillägnad min udda fotoinspiration. Min docka som har snea höfter, den jag fann i januari på Second Hand för tio kronor. Tänkte leka lite med det helt enkelt! Hoppas den inte skrämmer iväg er ;P

Kram på er!Vår i luften

Var ute med Alma en sväng idag. Solen sken, men det blåste en del. Men det är fortfarande vår i luften, trots all snö vi faktiskt har, haha.

Kram på er!


08Helmikuuta11

Hej ni fina!
Har fått i mig en riktigt go frukost! Suverän start på dagen.
Har mycket att göra i veckan, har tänkt baka en del inför fredagen. Så, vi ser väl hur mycket jag skriver här.

Ha en fin dag!
//Ida

Nu vare klippt och inte riktigt rätt, men ähArmbanden från sommaren 2010 klipptes av efter meningslösa försök att försöka dra av dem.
Så, nu har de en plats på väggen brevid mina biljetter istället. Ganska fint det med. Känns lite naket på armen dock, haha.Skulle ha käkat mellanmål, det vanliga brukar vara fil och en dubbelmacka. Jag unnade mig två wienerbröd och ett stort glas mjölk istället. Ibland måste man ju våga bryta lite. Jag vågar inte fastna alltför mycket i det där sättet att vara petig med maten, även fast jag vet att det är viktigt.

Fyfasiken, finns nå få saker jag tycker är godare än wienerbröd. Kan ju göra en lista, nån gång.

Aja, nu ska jag ta itu med rummet, ska väl se någorlunda okej ut på fredagen då det är min födelsedag.

Kram på er!

Ny vän!

Är så nöjd med nykameran min. Lovar att vara mer rädd om den än vad jag var med min gamla. Lekte lite med den igår och det blir ännu mer idag. Skojj!Fint till rummet

Fyndade på Second hand här hemma i Ö-vik. Tänkte lägga pärlor i burkarna, koppen får jag också använda på något sätt och den lilla koppen bär jag numera som ett halsband. Fint!

Från vänster: Burk för 2 kr, flaska för 5 kr, liten kopp 5 kr, stor kopp 1 kr.


06Helmikuuta11 - Myshelg och ny kamera

Hej ni!
I fredags blev det att göra sig i ordning, fara till Sara och promenera till Harrys. Kön var lagomt dryg. När jag väl stod längst fram blev en kille slagen vilket gjorde att de tryckte på ännu mer, trodde alltså jag skulle falla över repet, eller något i den stilen. Jobbigt, hoppas det gick bra för honom.
Väl inne skakade kroppen och jag letade efter älsklingen min och spenderade natten med dans och en massa skratt. Fint! Mat på Max blev det och sen sov vi gott.
Klev upp vid tio, åt frukost. Vi är nyttiga av oss, så det har blivit gröt och mackor, hah. Åkte hem en sväng och träffade Olivia. For sen till pöjken igen och såg nån film å käkade chips, mumma!
Idag firade vi mig hos pappa. Det blev Daimtårta (yes, bästa jag vet!) och fick en mycket fin present också. En digitalkamera! Ös! Har verkligen behövt en. 8gb minneskort till den också, så fint så!
Nä ni, skola imorrn.. galet nog.
Godnatt!
//Ida

En god gärning och allt annat som är perfa!

Vilken dag, jag som hade haft lite ångest inför denna dag. Men det visade sig bli rätt så härligt!
Svenska C var lite kul med låtsas arbetsintervjuer och sen på Engelska C så var ju Jane Eyre filmen inte så dumt ändå. Därefter hade vi dans och rytmik med lite redovisningar, sen är man i stort sett ledig på fredagseftermiddagarna några veckor framöver. Är det då jag ska börja ha körlektioner? Ja, förmodligen. Måste sparka lite extra på mig för det.

Sen hade vi Sceniska, vi ligger etta ;) och betygssnack. Ohujeda mä, fyfan vad nöjd jag är. Fixade dansen, var estetmamman som höll koll och ja. Bara awesome. Det var så himla skönt att få se klasskompisarna gå ut en efter en med ett stort flin i ansiktet, jag är så jävla stolt över er!

Sen så gick jag på stan. Köpte små fynd på Second hand och tog väl sedan bussen hem.. Fast killen före mig hade inga kontanter och hans kort gick det inte att betala med. Chaffisen sa att han får gå och ta ut pengar och jag ba men vad jobbigt om det där hade varit jag, så, jag betalade. Det här med en god gärning varje dag kanske vore något ytterligare att satsa på. Varför inte?

De där känslorna som biter lite i bröstkorgen, gnager, de försöker jag ignorera. Jag har ju det så jävla bra! Varför ska jag låta det sänka mig? Jag kan fixa det här!

Nu ska jag "packa" och sedan åka till fina pojken :)
Ikväll blire Harrys med finaste!

Puss på er och.. tänk lite extra på de bra sakerna!
//Ida


04Helmikuuta11

Igår gick det finfint hos dietisten. Min vikt låg på 53,1. Upp 3 kilo, yes!
Däremot ska jag fortsätta ta näringsdrycker och jag måste börja med att ta järntabletterna riktigt, det vill säga två per dag istället för en. Men, nu kan det bara gå bättre!
Slipper äckelvaniljnäringsdrycken också, skönt, hade inte klarat en till, fyfan så äckligt.

Ja, så det gick finfint! Mitt liv känns bortskämt enkelt och bekymmerslöst just nu.

Måste till skolan nu!

Puss på er!

Fantastiska bilder!

Här finner ni helt fantastiska bilder fyllda med kärlek! Jag blir helt förälskad när jag sitter och tittar på dem.
Den här tjejen (?) har även gjort ett omslag till Maroon5 senaste platta: Hands all over. Ta en titt! 

Puss!

03Helmikuuta11- Blod och träff med dietist

Huomenta!
Klev upp klockan sex, sådär lagomt trött. Men det är det värt. Inatt drömde jag att jag blödde nå jävulskt i munnen, får hoppas att det inte är lika otursbringande som tänder som ruttnar och så vidare. Drömmar är rätt intressanta. De små detaljerna kan stämma ibland, som när jag drömde om ormar. Inte så att jag tror på allt sånt där, det är ju tolkningar. Men, lite kul är det ändå och samtidigt lite läskigt.

Veckan har gått förvånanvärt fort och nu är det torsdag! Idag ska jag träffa dietisten. Får väl hoppas att jag gått upp, vet ju själv att det har gått uppför med tre kilo iaf, men det har ju svajjat, så får hoppas det hållit i sig. Vågar inte riktigt väga mig själv, vill inte heller hamna i nån slags vikthysteri. Jag skiter i vad jag väger, bara jag mår bra.
Men, jag behöver gå upp lite för att må bra. Så jag hoppas det har lönat sig att äta bättre. Är ju aldrig yr längre iaf!

Grymt!

Aja, måste skynda mig nu!
Puss på er!


Jag hånglade med Kristian Anttila..

Japp, det drömde jag inatt. Sen slutade det med att pappa sa åt honom att jag nyss träffat en ny kille och att han borde skärpa sig. Fantastiskt! Haha

Drömde också att vår klass börjat med en dokumentär där vår skyddsanka Rara har en huvudroll. Himla roliga (och skumma) drömmar man har ibland.Kram på er! //Ida

Perfekt!

Hörde Emelie berätta om ett superbilligt awesome nagellack från ÖoB.
Lång och smal pensel vilket gör det ännu bättre.

29,50 på ÖoB alltså, värt!
Sceniska - Klipp

Här kommer de få klipp som finns på Youtube än så länge! Den sista filmen gick när Kashmir spelades. Därför är den ljudlös. De två första står Ida för, tusen tack för att du laddat upp dem! :D
Man hörde ju zombiesarna banka! Awesome, haha. Här är det finaste Stina som sjunger Kashmir som spelas av fler fina klasskompisar!
Logical song med fina vännen Julia!Vår ösiga zombiefilm som Linus knåpat ihop!

Sceniska - Peta, gråta och leva.

tisdagen hade vi våra två första riktiga föreställningar. Den första var för Parkskolan och några andra. Allting satt väl inte perfekt, problem med mickar dök upp och så vidare. Men, det gick förvånansvärt bra för att vara första, så vi var nöjda! Den andra var för lite blandade, minns inte riktigt faktiskt. Gick väl bättre när det gällde ljudet och så vidare. En bra början blev det på början av slutet.

onsdagen hade vi tre föreställningar. Allting flöt på. Att vara forskare/läkare var förvånansvärt roligt! Det gick ut på att "undersöka" människor i entrén. Jag och tre andra klasskamrater fick turen att få göra detta spännande uppdrag innan varje show. Kul att få se folks reaktioner, vissa blev skiträdda medans andra tog det som att det händer varje dag ungefär. De som var mest negativa skrämde vi väl mest, de tuffa killarna med attityd fick helt plötsligt respekt för oss och för föreställningen ;)

 

Ja, på onsdagen hade vi två på dagen och en på kvällen för allmänheten. Det började närma sig slutet. På kvällsföreställningen var tacktalet extra långt, vi fick rosor av vår rektor (som förstås inte kunde låta bli att nämna Tjeckien ;)) men vi grät.. inte! Det skulle den sista dagen på denna resa däremot stå för..

Torsdagen ägnade vi åt de två sista föreställningarna. Innan den sista kramades vi och grät en skvätt. Tårarna slutade inte där. Under den sista showens gång så blev det värre. Men inga tårar på scen icke. När Wakawaka för sista gången spelades så bröt vi ihop i en klump. Bestämde oss för att sittstrejka en stund för att få göra det en gång till.. Men tillslut började vi städa undan. Plocka ner foliet, städa bort rekvisita, packa ihop kläder, äta upp de sista chipsen och kladdkakan som wasti kommit med.

Sceniska var över. Det var över. Det man drömt om sen man var elva var över. Hur fan gick det till? Vad händer nu? Livet efter sceniska. Svårt att förklara för dem som inte varit med om det själv. Men det här var stort, det här var fan det roligaste vi gjort tillsammans. Jag älskar min klass!

Nu får ni se lite bilder! 

Fotade av: Pontus Landfors
Sceniska - Sön. (fixa scen) och mån. (genrep)

söndagen samlades vi i aulan efter en konsert. Nu jädrar skulle scenen fixas! Sådär såg det ut efter några timmar, ungefär ;)

Denna bild är stulen av fina Maggis!


Foliet som vi fått utav museét kom väl till användning under dessa två dagar. Vi klippte ut stjärnor, säkert femtio stycken i alla fall som vi satte upp på sidorna. Gången, eller vad man ska kalla det fick en del silver. Trappen fick också ett helt nytt utseénde, den borde alltid vara klädd sådär. Eller vad säger ni som är Nolaelever? ;)

Vår måndag vecka 3 ägnade vi åt att fixa och dona med ljudet, rekvisitan och vi drog igenom det hela en gång på dagen. På kvällen blev det att dra igenom det igen ifall jag inte minns galet fel. Efter det kändes det väl rätt så lugnt.

Dagen därpå började allvaret på riktigt!


01Helmikuuta11

Gomorron!
Nu äre februari, tio dagar till min födelsedag! Då blir jag gammal, haha
Betalat studentkryssningen nu också, kommer nog bli svinkul!

Mycket att se framemot. Man får snåla lite till vardags, det är det värt.

Näjni, har inte så mycket att säga just nu. Hajdo!

RSS 2.0