well.

hela jäkla kroppen värker efter längtan, men jag fattar nästan inte varför längre.

31heinäkuu09

Moi! I övermorgon far man till Finland. Det känns underbart. Även om det inte hade gjort så mycket att stanna här hemma. Har ju en massa saker att göra och ja, inte göra. Men ändå, helt otroligt.. bäst. Att få se lite nytt och gammalt som man saknat. Krama släktingar som man inte träffat så mycket men som man kommer ihåg exakt, höra finskan i luften man andas, gå runt i affärer där Fazer och Atria är lika självklart som smör och ja, bara vara där.
 De två senaste dagarna har jag varit å badat med syrran, hunden och några kompisar. Då kändes det att man hade lov. Det var jättekul att bara hitta på något. Varför ska det vara så krångligt för? Varför orkar man inte med det liksom? Hm, man får lära sig av sina misstag helt enkelt :P

Hare fint! //Ida

Darin på gatufestenEtt av mina klipp från gatufesten för snart en månad sen. På de andra klippen hör man vår falska sång så mycket så.. de får vi se om jag lägger upp eller inte XD haha.

Låten är Breathing your love. Där även Kat De Luna fick vara med. Låten släpptes som första singel från det senaste albumet Flashback. 
Lyssna gärna på den akustiska versionen:
http://www.youtube.com/watch?v=m96wyXQsfT8 

Baby you, is the diamond that lasts forever
And I just can't take a single step without you
Baby to you, I'll always be a faithful lover
'Cause my heart can't make a single beat without you

You make me fly
You get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch
The sweetest rush
Is something that saved my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

Breathing your love (love) love (love) love (love)
Baby breathing your love (love) love (love) love (love) x2

Baby boo, only you can make me recover
The lost parts of me I thought they'd gone a long time ago
With you, life runs like the best love letter
Was just an empty soul until you step into my show

You make me fly
You get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch
The sweetest rush
Is something that saved my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

I wanna have that craz love
Wanna run it in my blood
Want it taking over me
Over me, over me, yeah

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

Breathing your love (love) love (love) love (love)
Baby breathing your love (love) love (love) love (love) x3

28heinäkuu09 - jag lever

Jag känner mig konstig samtidigt som jag känner mig helt vanlig.
Senaste tiden har jag lyssnat ovanligt mycket på Darin.. och då en massa från hans idoltid. Snart fem år sen han var där i tv-rutan.. fem år. Herregud, snart slutar man som kärringarna på hemmet.
Well. Mådde så sjukt dåligt igår kväll. Fick bara nån slags gråtattack då man lyssnade på Darins version av Se på mig.
Kände mig så otroligt liten och ensam. Borde vara glad. Är ledig från skolan, har mat, har pengar, har kläder, har vänner, har tak över huvudet, har tid för intressen, är frisk.. jag har allt. Men jag saknar dig.

Äh.. det ordnar sig. Eller hur?

Finland nästa!

Yes, det är sant. Vår lilla hund Alma fick ta nån spruta för några månader sen för att kunna följa med oss till Finland. Förra måndagen tog hon ett blodprov för att se om hon nu är skyddad mot rabies. Och idag fick vi ett brev hem om att det  är så!! Så hon får sitt pass :D
Ni anar inte, ville bara fara iväg på en gång. Men men, måste ju ringa släktingar och så de är beredda på att vi dyker upp. Och ja mamma ska väl jobba några dagar till. Vi kanske åker på fredag! IIIH är så glad :D


Dreaming with a broken heart - John Mayer

John Mayer – Dreaming With A Broken Heart <- Spotifylänk :)

Den här låten är hur vacker som helst.

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for the moment you can hardly breathe
Wondering was she really here?
Is she standing in my room?
No she's not, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone....


When you're dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part
She takes you in with her crying eyes
Then all at once you have to say goodbye
Wondering could you stay my love?
Will you wake up by my side?
No she can't, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone....


Now do i have to fall asleep with roses in my hands
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my , roses in my hands?


Would you get them if i did?
No you won't, 'cause you're gone, gone, gone, gone, gone....


When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part

21Heinäkuu09

Moi!
Ja, jag är sämst på att uppdatera. Är bara så jäkla trött. Sen så har jag som inte fått för mig att skriva klart nånting heller.
Så ja, lite semester från bloggen är det nu som gäller. Uppdaterar då och då!

Ha en fortsatt fin sommar :)
//Ida

Nu ska jag berätta.. Darin 4/7-09<3

Haaaalllå! Nu tänkte jag berätta vad vi hittade på lördagen då vi fick se Darin! *ler med hela ansiktet* (klicka på bilderna för att få se dem större) Jag vaknade runt halv sex och kunde inte somna om, klev upp runt sju och sen så blev det å göra sig i ordning. Under den tiden enligt min egna lilla tradition så lyssnade jag på Darin. Hann bara med första albumet, men nåja. Vi började med att sätta oss i bilen och for iväg ungefär klockan åtta. På resan till Sundsvall diskuterade vi barnprogram, musik och ja, hur det skulle bli. Utanför fönstrena for Härnösand och Timrå förbi.. sen till sist var vi framme. Vi satte oss då ner vid.. hamnen? Och käkade lite lunch. Efter det gick jag och Olivia runt (ja vi använde karta, jag tänkte fan inte tappa bort mig själv xD). Vi orienterade oss fram och följde kartan exakt. Funderade på varför vi inte hade fått mvg i orientering. Och så kom vi fram till Stora scenen. Inte en kotte där som verkade vänta på Darin. Klockan var väl kanske runt tio. Så jag och Olivia bestämde oss för att gå runt på stan istället.
Det blev ett besök på Musikbörsen, nån galleria som vi gick vilse i och lite annat.
Ja, i Sundsvall blev man lite smått förälskad i vissa saker. Det finns riktigt fina byggnader där, så jag och Olivia fick lite lust att flytta dit. Sen fanns det en affär som hette något i stil med: Butik Annelie - Design och inredning. Den påminde sjukt mycket om Himlen runt hörnet som ligger här hemma i Ö-vik.  Jag skulle kunna vandra runt i sådana butiker i timmar bara för att det är så fint. Nåja hur som helst. Som sagt, så gick vi vilse i en galleria, hur många lyckas med det liksom? En sväng på the Body Shop och man blev förälskad i en body scrub med hallon. Underbart. Vid runt halv ett eller något så gick vi tillbaka till stora scenen. Fortfarande nästintill nada folk. Så vi gick till nån park(?) och fikade. Då började jag bli lite nervös, tänk om vi inte skulle få stå längst fram? Det skulle vara surt såhär efter fyra års väntan. Olivia sa till mig att lugna ner mig, att om det nu blev så, så skulle vi tränga oss fram ;) haha. Vi satte oss ner tillslut, en halvtimme innan. Tonerna från Breathing your love, why does it rain och andra låtar kittlade våra öron med förväntan. Och klockan tickade. Och vi var så glada. Och vi fotade. Och vi såg folk dansa. Och vi såg folk vara lika glada som oss. Och vi ställde oss upp. Och vi väntade i fem minuter till. Och.. sen dök han upp på scenen!
Det var samma overklighetskänsla som förra gången för fyra år sedan. Var det verkligen han som stod där? Nää.. det måste vara nån fake-snubbe. Nää, det var det inte. Det var han. På riktigt. Jag hade sagt innan att jag inte skulle skrika, men det gick inte att hålla, man blir så himla glad av att se honom sjunga och dansa! Han gör det verkligen på sitt eget sätt. Han började med Breathing your love och fortsatte med bland några till Money for nothing, Why does it rain och Want ya. Tror jag det var i alla fall. Helt ärligt så har jag inte riktigt koll på vilka det var han körde. Jag var så inne i att sjunga falskt (eh ja, sånglektionerna har inte hjälpt till sånna här tillställningar xD), skrika, fota och bara vara lycklig.
Den sista låten var Step up. Han körde några moves och gav allt. Sen var det över. En halvtimme, som var värd alla timmar man väntat. Det här var underbart.

Vi for sen till Birsta City och köpte lite stuff. För min del blev det en grå kofta från Gina Tricot, ett par shorts och lite presenter till syrrorna. Vi gick därefter till Ikea. Då träffade man Malin! Ja, jag har inte slutat förfölja henne XD haha. Så konstigt det kan bli. Men där köpte jag iaf Ikea-kassar till mamma. Dom är perfekta till tvätten (Y)
Sen for vi hem. Var ganska trött så sov en del. Jah.. har inte så mycket mer att berätta!

Hare fint! //Ida


Just another rainy day

Sorry för den dåliga uppdateringen och för att jag inte orkat leka med färgerna ännu. Det är ju sommar och det märks verkligen i bloggvärlden. Folk har ingen tid, lust eller inspiration till att blogga. Helt rätt egentligen, varför ska man stänga in sig nu då det är årets härligaste årstid? Vänta till den mörka vintern istället.
 Ja här i Ö-vik har det iaf börjat regna. Precis då jag slutat jobba. Vi valde nog helt rätt period. Hur kul kan det vara att vara ute och spela när det är sånt här pissväder? Nå, hoppas det går bra för de andra i alla fall :)
 Igår var jag till stan en sväng. Gick till Bokia och träffade min söta vän Hazar och därefter gick jag vidare till biblioteket. På väg dit via torget så hörde man någon som spelade. Kändes inte riktigt som att han passade in där på torget, inte det gamla vanliga direkt. Men fint var det.  
 Solen sken ju faktiskt då och det var äckligt varmt då man väntade på bussen. Femton minuter kändes som en timme.
 


Idag däremot har jag klivit upp klockan nio på morgonen. Då mamma for iväg till jobbet och lämnade mig med hunden och syrrorna. Fick lov att ta ut Alma och när jag gick där med den molnigaste himlen på veckor.. kunde jag inte förstå varför människor var vakna och körde bil. Tänk så fort man glömmer bort sina vanor, eller rättare sagt hur fort de ändras.
Well, somnade sedan om och hunden var gullig nog att inte skälla och sov med mig istället. Klev upp tolv, fixade mat och sådär. Sedan kollade jag igenom noterna jag lånade igår. Och nu ska jag försöka rensa bort litebilder från datorn.. Lver 19 GB bilder är inte det roligaste..

Aja, hare fint :)

Let me sign - Robert PattinsonVisst har jag hört att killen kan sjunga, men det här var definitivt över mina förväntningar. Så vackert.

Ohh
Ohh
Oh
She was standing there by
The broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light comin'
Out of her eyes, she
Spoke with a voice that
Disrupted the sky
She said walk on over here
To the bitter shade
I will wrap you in my arms
And you'll know you've been saved
Let me sign
Let me sign

Gör om bloggen!

Nu blir det ny header och nya färger! Ni får gärna säga hur ni tycker att det blev, jag är inge vidare duktig på sånt xD

Details in the fabric (ft James Morrison) - Jason MrazFörra årets sommarplåga I'm yours känner ni ju alla till.
Men den här är så mycket finare..
Har perioder då jag lyssnar nästan enbart på den, lite andra låtar emellan för att inte förstöra den helt. 
Hah. Lyssna här eller på Spotify: spotify:track:7EvZucbeXRDEwT4cFpHEi8

Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling on your threads and
Breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

And hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way
And everything will be fine
 
Hang on
Help is on the way
Stay strong
I'm doing everything

Hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything
Everything will be fine
Everything

Are the details in the fabric
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling

Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you're shocked it's just the fault
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Everything

Hold your own
And know your name
And go your own way

Are the details in the fabric (Hold your own, know your name)
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling (Go your own way)

Are the details in the fabric (Hold your own, know your name)
Are the things that make you panic (Go your own way)
Is it Mother Nature's sewing machine

Are the things that make you blow (Hold your own, know your name)
Hell no reason go on and scream
If you're shocked it's just the fault (Go your own way)

Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Hearts will hold 

Hamnfesten Ö-vik 26/6-27/6Underbara kvällar i min underbara hemstad. I år var festen flyttad till Swedbank-området. Inget fel med det tycker jag. Saker behöver förändring. Fredagskvällen började med One man freac show på stora scenen. En grym kille som gått på Nola faktiskt. Tror han kommer gå långt. Som alltid bjöd han på en underbar spelning. Han hade fixat en egen "orkester" som fick spela instrumenten, hur härligt som helst att uppleva. Känslan av havet, kärlek och musik bara värmde hela kroppen. Träffade många fina vänner också, vet inte vad mitt liv vore utan er. I år var väl hela stan där, jag träffade nästan varenda kotte som jag känner.
Efter det blev det dags för InCharge. Deras låt Evil Angel snurrade i mitt huvud ett bra tag efter det. Jag spenderade resten av kvällen med mina kära vänner. En promenad med min kompis Ivar till gästhamnen bland annat, där det festades för fullt och kass svensk musik skrek från högtalarna. Vi satt där vid kajen och livet kändes lite hopplöst. Varför var jag inte glad fast jag träffat nästan alla mina vänner någon timme tidigare? Man blir väl aldrig nöjd antar jag. Well vi gick sedan tillbaka dit där karusellerna snurrade och fick barn som vuxna att skrika av glädje. Där man nästan kunde känna sockervadden i munnen utan att ha rört vid den.. och där en kille fick för sig att jag är så pass liten att det bara är att flytta på mig. Haha ja, världen är ju bra speciell. Fick sedan en hellokitty grejj av Amanda. En sån där som man sätter fast på sina crocs, men jag har ju inga. Hon sa åt mig att jag får lov att köpa ett par nu! haha, nja.. ska jag bli ännu mer Ö-viksbo än vad jag är? Kanske det. Har funderat på sånna där ballerinacrocs, de är ju faktiskt rätt fina. Och tänk så sköna de måste vara!

One man freac show, fick inte med alla som spelade, tyvärr.

InCharge


Jag tycker om att bo här.


Hamnfest, yes.Lördagen, blev såhär. Jag och ämmut träffade Amanda, Jossan, Cassandra och Daniella runt klockan nio vid scenen. Där Ramsells höll på för fullt. Som en kille nämnde på sommarjobbet: de slaktade de bra och de redan kassa låtarna. Det var inge vidare, så vi gick runt på området. Folk, folk, vänner, bekanta, folk, folk och folk. Vännerna åkte karusell och jag köpte polkagrisar. Vi gick och kollade lite snabbt på Gert Fylking, Ola, Erik Hassle och ja nån annan. För några år sen hade jag stått där framme, haha ja tiderna förändras. Sedan träffade jag mina trevliga klasskompisar Johan och Daniel och deras kompis Joel. Det var trevligt. Vi körde vågen och aktade oss lite för folket från öltältet, nja de var inte riktigt hundra xD. Well, kvällen avslutades med ett minimalt popcornkrig.

Ramsells


<3


ojdå.. där for det en del helium.


yah.


money in the trash.


Tack för kvällarna! :D
Vännerna, älskar er <3

Step up - Darin - på GatufestenDär var jag idag (inte jag som filmat, mina kanske dyker upp sen på tuben), och det var fan det bästa som hänt på länge. Jag älskar den här sommaren.
 Nu till låten, Step up var Darins första singel till det andra albumet som heter Darin. Jag kommer ihåg dagen den släpptes. Jag skulle ha danslektion på danshuset. Då var det några tjejer som hade köpt den, satt där inne och lyssnade på den. Alldeles tysta satt de där och lyssnade. Haha, tycker det var lite småkul.. För låten är ju inte direkt nån lugn ballad eller nåt, och de var så koncentrerade på att lyssna. Själv var jag nog mer uppåt då jag fick den av mamma samma dag.  Well nog om gamla minnen, här är låttexten till orginalet:

Just watch me girl
Be ready I'm coming for you
My body just felt it I knew
Tonight is the start of something new


The way you dance
Makes we wanna get down and show you
That we can become one not two
As we move to this beat like crazy


Move it move it move it move it
Let's rock it, rock it, rock it, rock it
We can even pop it pop it pop it
Tonight is on


Girls step up to the party
Grab a boy and move your body
Do like me and my honey
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Boys step up to the party
Grab a girl and move your body
Do like me and my shorty
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


It feels like
We've been doing this for years
The crowd is reflecting our moves
Amazing what a beat can do


Now follow me
And pop that body clap your hands
Turn around on one two
Say "Oh Oh Oh Oh Oh Ooh"


Move it move it move it move it
Let's rock it, rock it, rock it, rock it
We can even pop it pop it pop it
Tonight is on


Girls step up to the party
Grab a boy and move your body
Do like me and my honey
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Boys step up to the party
Grab a girl and move your body
Do like me and my shorty
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Baby look at us
The way we move
From side to side
It's all so smooth
With every step we take
It just get better
Girl no doubt
We got it together


Baby look at us
The way we move
From side to side
It's all so smooth
With every step we take
It just get better
Girl no doubt
We got it together


Girls step up to the party
Grab a boy and move your body
Do like me and my honey
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Girls step up to the party
Grab a boy and move your body
Do like me and my honey
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Boys step up to the party
Grab a girl and move your body
Do like me and my shorty
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Girls step up to the party
Grab a boy and move your body
Do like me and my honey
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Boys step up to the party
Grab a girl and move your body
Do like me and my shorty
Oh Oh Oh Oh Oh Oh


Nu blire å blogga.

Å fy vad jag har varit dålig på att uppdatera.. men jag har haft en del annat för mig. Vad jag har hittat på kommer förmodligen dyka upp snart på bloggen. Ska fixa ny header och det snart också, sommaren är fylld av nya upplevelser.. haha.

Kramar! //Ida

RSS 2.0