59.

Länka en städprodukt du tycker är bra

Nu hörrni, Nopoolektion kommer här!

- Bikarbonat: för typ ALLT.
- Citron
- Äppelcidervinäger
- Ättika + apelsinskal= låt ligga i glasburk ca 2 veckor -> sila -> använd på allt som är smutsigt.
- Teatree olja, sätt nån droppe i toalettstolen efter städning.
- Varmt vatten.
- Gamla tandborstar för att de kommer åt överallt!

Mer behöver man inte!

58.

Om någon hälsar på oannonserat, får du skämmas för hur det ser ut hemma?

Asså, ja, emellanåt. Det ser inte alltid förjävligt ut, och vi har liksom inte skräp liggandes överallt eller dammhögar heller men att kläder och sådant ligger lite varstans kan nog skrämma iväg den som är van vid att ha katalogfint. Förstås kommer det alltid en gräns där det liksom bara blir för mycket, så då städar jag igenom allt.

Måste nästan berätta den pinsamma historien om elementmannen. Jo, elementmannen kom en morgon och hälsade på hos oss för att justera värmen osv. Alltså, jag dog av pinsamhet. Öppnade dörren och kände bara, åherregudintekanjagvälsläppainhonomhittilldenhärjävlaröran.

Vi hade kläder överallt, spisen såg helt förjävlig ut och bioroskisen var nästintill full. Hahaha, dör. När han ska gå till elementet ligger nå grötkartonger för återvinning där på golvet. Jag går dit och frågar att: eh, ska jag flytta på dem? Och han svarar: att nä, det här fixar jag.
Och hahah. Åh. Han sitter brevid den överfulla bioroskisen och fixar elementet. åhåh, jag dör, det var så jädra roligt.

Några dagar senare kommer snubbarna från hyresföreningen som vi hyr av för att kolla läget och samma morgon har T hällt ut tidningspapper från en låda (som vi skulle lägga glasburkar i). Han har hällt ut dem på golvet och hahahahha och så kommer de samma morgon.
  Elementmannen hade alltså tyckt att vi hade det lite väl hemskt.. haha. Åh, så jävla pinsamt. Om de bara visste liksom var jag har bott, var jag har städat, hur det egentligen brukar se ut hemma hos oss, haha. Åh. Men nå, de tyckte inte att det verkade så farligt. Pjuh... Men, åh, det var då priset för pinsamhet.

Dock, om du säger till innan du kommer så hysteristädar jag nog och har ett nästintill fläckfritt hem att visa, lovar.

57.

Vem är det som städar hemma hos dig?

Det är för det mesta jag, men tror nog att Tuomas har börjat bli lite mer insatt han också. Det kommer, det kommer ;) haha. Det var han som skurade golven nu senast. Haha, nämen, vi brukar nog dela upp det för det mesta. Diskning osv.
Sen så lagar han maten för det mesta t.ex. så jao.bloglovin bloglovin

RSS 2.0