Om tv-tittande

Vi har ingen tv. Vilket nog inte är så jätteovanligt trots allt, många ser ju via datorn.
Jag följer inga program alls, minns inte ens senaste filmen jag såg. Så, mitt tittande är knappt existerande.
Men alltså, jag såg ett blogginlägg, en tjej hade lagt upp alla serier hon ska se, per dag.
Hon hade tre-fyra stycken avsnitt vareviga dag.
   Jag har så svårt att förstå hur man får in tid till det. Självklart, om man har ett intresse i det så sätter man tid för det. Då spelar det ingen roll, det har ett värde.
Jag bara funderar över, hur många som ser alla de där serierna varje dag och verkligen känner att de gör vad de brinner för. Eller är det något om att drömma sig bort?
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Det har funnits perioder då jag kunnat se avsnitt på avsnitt om dagarna. Nu är det oftast bara att jag ser till frukosten, middagen eller då jag målar naglarna. Multitasking liksom. Bästa var dock att träna medan man såg ett avsnitt, haha.
Jag vet inte vad det är. Mest att få "uppleva" nån annans liv och drömma sig bort, ja.

Svar: Ja, måste vara skönt med multitasking ;) se filmer och sånt när man reser är också nog rätt gött kan jag tänka mig. Ja, jag har slötittat och följt serier emellanåt, men har aldrig kunnat följa och sitta med flera avsnitt per dag. Man är ju olika :)
Jag kan liksom ha svårt att se en film numera för att jag blir så rastlös, haha.
Ja, blir ju så, även med böcker tycker jag, bara inte lika tydligt. Med böcker behöver man som ändå tänka ut en del själv.

Jag funderar på hur det funkar när man ser flera olika serier per dag, hur hinner man liksom med allt annat, eller tar det tid från nåt annat som skulle kunna göras. Jag menar inte att man ska eller måste vara tidseffektiv och spara in varenda minut, haha, men. Flera timmar per dag åt tittande känns mycket på något vis.
Ida

2014-03-23 @ 12:51:19
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0