Tolfte januari

Kameran följer alltid med i väskan, men har inte blivit så många bilder tagna på senaste. Den tolfte dokumenterade jag vardagen lite dock och här bjuder jag på oredigerade bilder.

Här är längst från vänster en blivande buske (tror jag) som jag fått av mamma och mina små ekar, nå den ena är ju förvisso ganska mycket längre.. HahaHär är min mobil som jag gjort här hemma, är så nöjd med den, ja-a.På second hand har jag funnit framtida pysselmaterial


Ritat lite också.Fick världens finaste sockor av mamma. Det är tydligen ett lappländskt mönster på dem, fint tycker jag. Nu har vi gamm-matta på golva, det värmer lite såhär i vintertider.Köpte också en gammal ram i vad jag tror kallas nysilver (??). Såhär brun och smutsig var den innan jag rengjorde den. Jåjå.Och det var den söndagen det!
 

Kommentarer
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Åhhh fin ram. Fina ramar är.... fint.... dah såklart, men du kanske fattar? Att fina ramar är älskvärt. Hittar sällan några i riktiga livet (kanske på någon annans vägg, men då kan jag inte direkt bar plocka ner dem och springa iväg, oartigt!), det är därför jag så gärna har dem på min blogg lite varstans c:

Svar: Visst är den! Var ett riktigt fynd för två euro, fast den var utan glas osv, men ääh. Jadå, kan inte annat än hålla med! Helt superfiiint. Ja, de kan vara ganska kluriga att finna, second hand och loppisar kan ha emellanåt. Men jag har inte haft lust att betala fyra euro eller så. Finner jag någon till kan jag fast skicka/ge till dig framöver! :D
Hihi ja, det har jag sett! De är helt superfina på din blogg! :D
Kram på dig och ha en fin helg!
Ida

2014-01-30 @ 23:59:37
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Funkar nog utan glas med, beror väl på vad man ska ha i :) Har kollat efter ramar på second hand här i Övik men inte hittat några märkvärdiga.
Oj, det behöver du inte! Men om du skulle finna någon skulle jag givetvis kunna betala för den ^^

Svar: Ja, det är sant :) Sen kan jag ju säkert, om jag helst gärna vill, sätta i nåt glas från nån annan fulram, haha :D Ao, det är lite svårt. Här finns det så många olika och lite mer olika typer av folk, så hamnar lite allt möjligt på loppisarna.

Inga problem, är bara roligt att vara på jakt efter något, haha. Då ska jag sätta det på minnet! :D
Ida

2014-01-31 @ 13:09:20
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0