Ett litet hejinlägg till alla nya

Hej ni som hittat hit via June och andra fina typer! Kul att ni kikat här :)
Ni finner bmkategorin här och Nopookategorin här. Dock är den senare inte särskilt fylld överhuvudtaget, men det kommer mer ska ni få se :)

Förresten så märker jag att jag har skrivit en massa fel skriftligt nu de senaste dagarna, sjukt jobbigt, men jag försöker rätta till dem! :) Blir nog rörig i huvudet av att ha tre språk ständigt i huvudet, haha.

Välkomna och hoppas ni finner något läsvärt för just er :)
//Ida


Kommentarer
Postat av: maria

sv: Jag sitter med det under armhålorna just nu och hoppas att det fungerar, vill inte heller ha min vanliga deodorant och det dröjer ett tag innan jag kan köpa en ny om detta inte fungerar :DJa men precis, jag försöker att inte sminka mig så ofta (det är alldeles för lätt att inte göra det, är ju så skönt att vara utan smink ;)) Den fungerar då bra för mig!

2011-10-11 @ 10:37:53
URL: http://lillmaadde.blogg.se/
Postat av: maria

sv: Ja men så kan det ju vara! Jag svettas ganska mycket i vanliga fall men märkte idag att även om jag svettades otroligt mycket (nervositet över matteprov och sådant), så luktade det ingenting! Och det är positivt för mig, ska fortsätta tills studiebidraget kommer den sista och sedan får vi se vad som händer, om det fungerar bra för mig så struntar jag i att köpa en ny deo såklart!Mycket roligare att bara sminka sig till speciella tillfällen! :)

2011-10-11 @ 18:39:51
URL: http://lillmaadde.blogg.se/

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0