En pappagen?

Igår tappade jag bort mitt halsband.. eller jag trodde det. Nämligen är det såhär: Jag är sämst på att hitta igen saker. 
 På balettlektionen så lade jag halsbandet i väskan och när lektionen väl var slut så hittade jag det inte. Jag kunde bara inte förstå det. Helt spårlöst borta sådär! Trodde jag.. Nåväl, mitt halsband är i silver och jag har haft det sen jag gick på lågstadiet eller så. Så jag var lite smått irriterad över att ha tappat det.
 Sedan skulle jag till biblioteket för att lämna boken Äiti. Och vad finns inte i min börs då? Halsbandet såklart! Visst blev jag glad! Men det var bara så typiskt mig att hitta saker där jag letat 34 gånger förut. Okej, jag hade inte letat i börsen, men jag hade rotat igenom hela väskan och då borde jag väl fått syn på det? Det var som inte inuti börsen utan mer utanför. Eh, ja hur som helst. Har hört att min pappa inte heller är så bra på att hitta saker fast han letat på samma ställe 25 gånger :). Så möjligtvis är detta något ärftligt? Eller händer det alla? Har det hänt er fler än en gång? Well, tell me then :)
Jag känner en sådan "närhet" då jag ser hur lik jag kan vara mina föräldrar på det alla möjliga olika sätten. En annan sak som är kul är att se likheter mellan sina syskon och föräldrar. Min pappas skrivbord är en enda röra, men det stör inte honom. Likadan är min lillasyster Sara, hennes saker är helt huller om buller. Sådan är däremot inte jag, jag har fullständig ordning på mina saker.. för det mesta ;)
 Nä nu ska jag inte tjabbla så mycket mer om detta. Men om ni har tråkigt kan ni ju fundera på sådana likheter. Jag tycker det är ganska intressant ^^


Kommentarer
Postat av: Anonym

I'm ba-aack.xoxo, BehindTheOutside.. HAHA wannabe gg X'D

2009-03-11 @ 19:16:28
URL: http://behindtheoutside.blogg.se/
Postat av: Dan Jonsson

Kul att du gillar mina bilder!!!

Trevlig blogg du har förresten!!!!dan

2009-03-13 @ 19:29:54
URL: http://danjonsson.blogg.se/

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0