Nationaldagen slutade med regn

Jo alla har redan nämnt denna dag då vi ska fira Sverige och sådär. Bara kolla runt på sina favoriter på bloglovin, nationaldagen, nationaldagen, nationaldagen. Jo självklart blir det så då det gäller alla som bor och lever sina liv här. Och även de svenskar som inte bor här längre. Well, jag har i alla fall sjungit med kören idag. I hamnen.
 Vi kom dit klockan ett, solen hade lurat mig imorse för nu var det svinkallt. Så jag satt där i caprijeans, tröja och min jacka. Vad jag hade på fötterna? Jani, inga sockar och så ballerinadojjor, japp tummen upp. Inte.
 Men det var kul ändå om man hade raderat kylan :) Vi körde nåt slags genrep klockan 13 och sedan gick vi till Ödbergska gården och var med i paraden därifrån. Med Offbeat längst fram fick vi lyssna till slagverk. Då fick man lust att dansa (har inte dansat på en vecka nu, känns skumt). Flaggorna i luften både stora och små. Folk som fotade överallt. Sen gick vi otroligt sakta. En promenad som vanligtvis max skulle ta 10 minuter för mig tog nu runt en halvtimme. Ja så blir det väl då man är med på sånt här :).
 Hur som helst. När vi väl var framme vid sjötorget (hamnen) så fick vi vänta tills musikkåren spelat och drillflickorna drillat och så var det vår tur. Solen i ryggen passade verkligen inte i detta tillfälle. Molnen i ryggen och den kalla vinden i mitt hår hade varit bättre. Vi sjöng Vågorna av Uno Svenningson och Jag vill ha ett hus vid havet av Marie Fredriksson. Det var bara så konstigt att det var sånt här pissväder. Vi brukar alltid ha sol den här dagen! Alltid, varenda gång.
 Men mönster ska väl brytas antar jag.

Nå sen var pappa snäll och skjutsade hem mig så jag slapp cykla då jag var som en fryst kyckling från Ica. Tack pappa! :D <3

Nu ska jag rensa bort bilder bland de 14 GB:n.. hm.. xD


Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0