Att vara gatumusikant

haha det här kanske är lite löjligt att skriva om. Men jag måste bara få ur mig dagen på bloggen. Vi började med att vandra till Lungviksparken och höll på att dö i solen. Ja mina ben och axlar är inte en vacker syn. Att bränna sig är inge vidare kul. Nå vi gick sedan vidare till Ica-torget. Det är så trevligt när folk kommer fram och pratar med oss. Det hela blir så mycket roligare då man blir uppmuntrad. Vi fick 20 kr idag av en snäll människa. Kanske man ska börja ställa fram en hat eller något ändå :P. Vi har fått sånna fina komplimanger de här dagarna och då är det värt att släpa runt den där himla vagnen. Ja, fast ont i ryggen som fan får man av den. Jag och min "kollega" är inte direkt de starkaste i stan och det tär på våra stackars kroppar. Men vilka armmuskler vi kommer få efter de här veckorna.. ooo ja. hah.
Well och idag var vi å spelade på torget för första gången. En man kom fram och frågade om han fick spela lite på synthen.. så han fick ta över lite under vår paus. Just då gick min syrra Sara förbi, hon såg ganska rolig ut då.. haha. Livet är bra underhållande. Det blir nog torget imorrn också. 

Kom gärna förbi! Mellan klockan 12 och 14 är vi på stan förmodligen. Platser: Ica-torget, torget och förmodligen hamnen.

hare bra!

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0