15kesäkuu09

Hallå. Vaknade 07.00 imorse. Superkul sådär i början av sommarlovet. Sedan efter lite frukost så tog vi oss till vårdcentralen Ankaret för att ta Gardasil. Ja ni har sett tv-reklamen. Jag har varit på mamma en del om att ta den innan jag fyller arton så att vi får det billigare. Att betala några tusen extra är väl kanske inte det roligaste. Så äntligen blev det av. Inte ett dugg orolig var jag. Har aldrig haft några hemska minnen från varken stelkrampssprutan eller något annat. Bara sådant jag tagit som litet barn, som jag själv inte kommer ihåg. Hur som helst, det gjorde ju ont! haha lite chockad var jag över detta. Men det gör inte så mycket. Som folk säger: Det är bra att ha ont, då känner man att man lever. 
 Efter det for jag till Sliperiet och planerade tillsammans med Cecilia vilka låtar vi ska spela under våra tre veckor. Mest svenska sommarplågor blev det. Självklart, vad annars? :O hah :) Det blev en hel del låtar att nöta, blir nog kul! 
 Lånade om böckerna på biblioteket, så har en del att läsa också. Oj, den här sommaren kommer gå riktigt fort. Men sånt är livet. Minä ja Olivia ska åka iväg fjärde juli :D Underbart! Har inte varit ifrån Ö-vik på runt två år. Så det känns jättekul att få lämna boet en stund. 

Hugs! //Ida 

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0